guia MetroPagina

Свечани пријем првака

 

Данас,31.08.2021. године је у просторијама Основне школе “Доситеј Обрадовић” у Иригу свечано уприличен пријем ђака првака. У част нове генерације, са жељом да им ова школска година донесе много радости и успеха, начелник Општинске управе, Оливер Огњеновић, заменик председника Општине и председник Месне заједнице Ириг, Томислав Станојчев свечано су уручили бесплатне уџбенике нашим ђацима првацима.Директорка школе Гордана Фодог поздравила је све ђаке и родитеље:
"Драги прваци,
Данас ,тако испреплетено срећни,узбуђени и преплашени,сте закорачили у ново доба свог живота,најлепше доба,ђачко доба.Чека вас доба учења слова и бројева,срицања првих речи и писања првих реченица...доба сазнавања,контролних задатака,изазова,првих успеха и падова.....али можда и много важније...доба првих добрих другова,дељења ужина,првих тајни и симпатија,првих шапутања на часу..Доба из којег ћете из детета израсти у младу особу.Од данас ће играчке заменити књиге,а школа ће постати место где ћете радо и често ићи.
Од данас имате звање—ђака ПРВАКА!" након тога учитељице су прозвале своје првачиће и дружење су наставили у својим учионицама.

АКТИ ШКОЛЕ

ЈАВНЕ НАБАВКЕ

СТРУЧНИ ТИМОВИ

КУТАК ЗА РОДИТЕЉЕ