guia MetroPagina

"Шта детету треба да расте до неба"

                                                               

Придружите нам се у обележавању Европског дана језика

У понедељак, 26.09.2022. године у нашој школи обележиће се Европски дан језика.
Позивамо све заинтересоване суграђане да нам се придруже у реализацији и обележавању Европског дана језика - где ће моћи да учествују у занимљивом квизу на три језика.
Квиз и дружење ће се одржати 6. час- у 12 и 30 часова испред школе. У случају лошег времена радионица ће се реализовати у трпезарији школе.
Дођите , чекамо Вас!
 
 
                                                 

Ђаци прваци - свечани пријем

Свечани пријем ђака првака у подручним одељењима : Ривица, Нерадин, Шатринци и Крушедол - обављен је данас 01.09.2022. године. Представница општинске управе Милица Томић уручила је ђацима комплете уџбеника које је обезбедила Општина Ириг. Подела је извршена и свим ученицима другог,трећег и четвртог разреда.

Нова генерација ђака првака у нашој школи

У нашој школи свечани пријем првака је организован 31.08. 2022. године у 13 часова. Пријему су присуствовали председник Општине Ириг Тихомир Стојаковић, начелник општинске управе Оливер Огњеновић, председник месне заједнице Томислав Станојчев, Никола Бојчић представник канцеларије за младе, Зоран Илић представник Школског одбора .После поздравне речи директорке школе , будућим ђацима првацима је прочитан и допис министра просвете Бранка Ружића..."Драги прваци, данас је много важан дан , један од најважнијих у вашим животима , јер постајете ђаци, ученици, школарци. Важно је и то што ћете стећи нове другове и другарице и бити понос вашим учитељима..."
Након тога учитељице Драгана Пушић и Јована Живолић су уз пригодну добродошлицу примиле своју нову генерацију. Председник општине Тихомир Стојаковић се обратио ђацима првацима и пожелео им срећну и успешну школску годину, прегршт петица и пуно нових другара. Он је овом приликом уручио комплете уџбеника за сваког ђака првака...Новина од ове школске године је да је Општина Ириг купила и свим ученицима другог ,трећег и четвртог разреда комплете уџбеника што је у великој мери растеретило кућни буџет родитеља.
 

АКТИ ШКОЛЕ

ЈАВНЕ НАБАВКЕ

СТРУЧНИ ТИМОВИ

КУТАК ЗА РОДИТЕЉЕ