guia MetroPagina

"Мали Пјер"

На такмичењу за најбољу дечију карикатуру "Мали Пјер" коју организују Пријатељи деце Срније , под покровитељством Министарства просвете ,науке и технолошког развоја, ученици насше школе и ове године су учествовали. Својим радовима су освојили симпатије жирија и на Окружном такмичењу, које се одржало у Инђији, награђени дипломама за креативно цртање. Највећи успех су остварили ученици петог разреда Моника Нађ 5-1 и Војин Јовичић 5-2.
Честитамо ученицима и ментору Суба Сањи.
                                                                                     

Треће место за нашу школу у Ревији кратког ђачког филма

Циљ смoтрe крaткoг ђaчкoг филмa FILMић je дa сe прoмoвишe aктивнa улoгa учeникa у крeирaњу мeдиjских мaтeриjaлa и пoпулaришe oвaj вид дигитaлнe писмeнoсти у шкoли крoз сaрaдњу учeникa сa нaстaвникoм-мeнтoрoм нa изрaди прojeкaтa.

Учeници oснoвних и срeдњих шкoлa, у тимoвимa до 3 учeникa, учeствoвaли су у кoнкурсу oсмишљaвaњeм сцeнaриja, снимaњeм видeo зaписa и њeгoвoм oбрaдoм .

Ученици наше школе Виолета Ристић, Верица Томић и Андреј Петковић на челу са ментором, наставницом информатике Аном Спасојевић, освојили су сјајно треће место на такмичењу.

Погледајте филм:

 

Tематски дан "Истражи и упознај своју околину"

Полудневни излет ученика од првог до четвртог разреда наше школе реализован је у Малој Ремети - "Лугарница" и посети манастирском комплексу. Ученицима је представљена школа коњарства и могућност рекреативног бављења бициклизмом. Ученици су кроз реализацију тематског дана "Истражи и упознај своју околину" сазнали специфичности манастирског живота, упознали се са биљкама и животињама наше околине,а на ликовном конкурсу су освојили и дипломе.
 
У категорији првог разреда истакли су се: Марија Радовановић, Карас Вања и Уна Црвенковић.
Други разред: Марко Ристић, Јован Рогуља и Нина Тодоровић
Трећи разред: Дуња Писаревић, Ана Прокић и Јован Рудеж
Четврти разред: Полина Зверева, Милица Цвјетићанин и Хана Гргуричин.

Амбијентална настава у Едукативном-еколошком центру "Сеоце"

Ученици подручних школа из Ривице, Нерадина, Шатринаца и Крушедола посетили су Еколошко - едукативни центар "Сеоце" у Врднику. Амбијенталну наставу и наставак пројектних активности у пројекту "Улога ученика у заштити животне средине" искористили су у овом прелепом комплексу за учење. Научи, пронађи и истржи слоган је који "Сеоце" нуди својим посетиоцима. Пронаћи заштићене и угрожене врсте,упознати се са карактеристикама Кудоша и Добочаша, упознати се са Добривојем и кудошким раковима само је делић овог чаробног амбијенталног учења. Учити у друштву својих вршњака а пре свега дружити се у природи и са природом.

АКТИ ШКОЛЕ

ЈАВНЕ НАБАВКЕ

СТРУЧНИ ТИМОВИ

КУТАК ЗА РОДИТЕЉЕ