guia MetroPagina

Како смо прославили школску славу

У среду, 27. јануара 2021. окупили смо се у школи и  прославили школску славу, дан Светог Саве.  Прослава је одржана у школској трпезарији, уз невелики број присутних, у складу са тренутном епидемиолошком ситуацијом. Традиционално се састајемо уз жито, колач и свећу, да у миру и слози обележимо овај свети дан. Нашу малу прославу, поред чланова нашег колектива, увеличали су отац Дарко кумови наше школе отац Софроније и игуман манастира Старо Хопово Атанасије, као и чланови ђачког парламента.

Након сечења колача и молитве, пригодне говоре одржали су отац Дарко и директорка школе Сања Николић. Отац  Дарко нас је у свом веома дирљивом говору подсетио на хуманост и скромност Светог Саве, пример и узор који сви треба да следимо. Директорка школе се захвалила свим присутнима који су увеличали прославу и свима срдачно честитала Празник.

Наставници и учитељи су припремили видео презентацију са ученичким ликовним радовима, рециталима и обавезном, химном Светом Сави.  Надамо се да ћемо следеће године моћи да прославимо са ученицима и у много већем броју.

АКТИ ШКОЛЕ

ЈАВНЕ НАБАВКЕ

СТРУЧНИ ТИМОВИ

КУТАК ЗА РОДИТЕЉЕ